Provstädning

För att du ska känna dig trygg inför en eventuell samarbete med oss erbjuder vi provstädning hos er till en förmånlig pris. Då har du möjlighet att träffa en arbetsledare och en städerska, vi går igenom boendet tillsammans. Därefter börjar vi med att städa er boende. När provstädningen är klar går vi igenom arbetet och får på en gång återkoppling om vad vi an bli bättre på eller vad vi borde fokusera.

Sedan ser vi fram emot att höra av dig och inleda ett gott samarbete.

Intresseformuläret är inte bindande utan ger oss möjlighet att planera vårt arbetsschema. Vi återkopplar inom 24 timmar per telefon/mail och går igenom alla detaljer runt bokningen. Då gör vi även en uppskattning av hur många timmar provstädningen kommer ta hos er.

Vi utför endast de moment som finns under hemstädning vid en provstädning, strykning, tvätt, fönsterputs utförs inte. Detta är för att kunna beräkna tiden det kommer att städa er boende. Fundera på vad som är viktigt för dig och berätta det gärna för oss. Kom gärna med en arbetsbeskrivning och prioritetslista som du förberett innan vårt första besök

Kostnaden för provstädningen är 100kr/tim inklusive moms efter RUT.

Kontakta oss via formuläret nedan